Om Tved Børnehus

Tved børnehus er et privat dagtilbud. Oprindelig var det en børnehave som blev oprettet i 1973 af "Børnehjælpsdagen i Svendborg". Tved børnehave blev i 2011 privat og fik tillægsnavnet - Solstrålen. I 2019 fik vi vuggestue, og nu hedder vi Tved Børnehus. Vi skal som privat dagtilbud efterleve dagtilbudsloven og de gældende kommunale retningslinjer. Vi får drifttilskud fra kommunen og de afholder tilsyn hvert år i forhold til bygning, personalenormering og pædagogik/læreplaner.

 

Økonomisk skal du være særlig obs. på, at du ikke får friplads tilskud i juli fra kommunen hvis du har dit barn her. Vi har ½ måned betaling her og de kommunale har betalingsfri måned i juli. Hvis taksten overstiger kommunens takst, får du heller ikke tilskud til differencen.

 

Børnehuset er beliggende i et parcelhuskvarter ca. 2 km. fra Svendborg by - tæt ved fri natur og skov.

 

Børnehaven har en normering på 47 børn i alderen 3 til 6 år. Børnene er fordelt på to stuer: Boblerne & Spirerne. Vuggestuen har 16 børn og kan i perioder modtage flere. Vi forsøger at prioritere god normering, og arbejder altid på, at forbedre de vilkår.

 

Legepladsen er ca. 2.500 kvm. med meget græs, fodboldbane, frugttræer, bærbuske, legehuse, rutsjebane, gynger, svævebane, fugleredegynge, flisebelagt kørebane, jordvold, graveplads, sandkasse, legeredskaber m.m. 

 

Vores ønske er at du kommer på besøg inden opskrivning, således at du får set huset og mødt personaletsmiley